Орц:
- Кимчи (1 уут)
- Будаа (2 аяга)
- Гүнжидийн тос (1.5 хоолны халбага)
- Өндөг 1ш
- Давс, перец (чимх)
- Оливын тос (1 цайны халбага)
Уг нь агшаагаад хөргөсөн будаагаар хийвэл бүр сайн гэсэн. Энэ удаа хоолноос үлдсэн будаагаар биш дөнгөж агшаагаад ил гаргаад хөргөсөн будаагаар хийлээ.
Оливын тосоо хайруулын тавганд хийгээд халаана. Тос халангуут кимчигээ хийгээд хуурна. Дээр нь давс, перец, гүнжидийн тосоо хийж амтална. Гүнжидийн тосоо ихдүүлвэл муухай амттай болдог учраас анхаараарай. Ерөнхийдөө кимчи бүгдээрээ халаад ирэнгүүт хөрсөн будаагаа хийгээд хуурна. Кимчигээ будаатайгаа сайн хольж хуураад таваглана. Хамгийн сүүлд нь дээр нь дутуу шарсан өндөг тавиад идэхэд янзын гоё.
Гүнжидийн тос- sesame oil
Агшаасан будаа- steamed rice
Хуурах- to fry
Чимх-pinch
Гүнжидийн тос- sesame oil
Агшаасан будаа- steamed rice
Хуурах- to fry
Чимх-pinch
No comments:
Post a Comment